Συνεργασίες

Τα Μυλέλια

Η μεγάλη ποικιλία προϊόντων μας περιλαμβάνει σάλτσες, τουρσιά, λαχανικά σε ελαιόλαδο, ελιές, τραχανά, πλιγούρι, πολτοί ελιάς και λαχανικών, πατέ, προϊόντα με μαστίχα, ρύζι φυσικής επεξεργασίας, ριζότα, μεζέδες της θάλασσας, τυρομεζέδες, βραβευμένα αρωματικά λάδια και ξύδια, μαρμελάδες και γλυκά κουταλιού, υποβρύχια, γλυκίσματα μελιού και μπουκίτσες λιαστών φρούτων, γλυκά και μαρμελάδες χωρίς προσθήκη ζάχαρης. Χαρακτηριζόμαστε για την μεγάλη ποικιλία από Ελληνικούς Μεζέδες βασισμένους σε παραδοσιακές Ελληνικές Μεσογειακές Συνταγές. Όλα αυτά με άριστες α’ ύλες που καλλιεργούνται ειδικά για μας από Έλληνες παραγωγούς που γνωρίζουμε χρόνια.

Το Σαλέπι από την Πόλη

Γεννήθηκε από την επιθυμία να ξαναζωντανέψουμε τις ξεχασμένες γεύσεις και τα αρώματα των παιδικών μας χρόνων, αλλά και να δείξουμε στον κόσμο, πόσο διαφορετικά έπιναν το Σαλέπι οι Έλληνες της Πόλης! Ταυτόχρονα, θέλαμε να προσφέρουμε αυτό το «μαγικό φίλτρο», που γλυκαίνει όλους τους πόνους, όπως συνήθιζαν να λένε οι παλιοί, σαν απάντηση στα καθημερινά, μικρά ή και μεγαλύτερα προβλήματα του κόσμου. Κι έχει αποδειχθεί στις μέρες μας, πόσο αλάνθαστη είναι η λαϊκή μας παράδοση! Εξετάζοντας τα επί μέρους συστατικά καθεμιάς από τις δύο παλιές, Πολίτικες συνταγές: Σαλέπι με κανέλα και γαρύφαλλο και Σαλέπι με κάρδαμο και μαστίχα, καταλαβαίνει αμέσως κανείς, το πόσο σοφά επιλέχθηκαν και χρησιμοποιήθηκαν από τους παλιούς. Κι όπως φαίνεται, όχι μόνο για να τέρψουν την γεύση και την όσφρηση, αλλά για να συνεισφέρουν και τις δικές τους θαυμαστές ιδιότητες, στο πολύτιμο από την φύση του Σαλέπι!

Αγνά Μπαχαρικά και Αρωματικά Φυτά

Μια σειρά από μείγματα αγνών μπαχαρικών και αρωματικών φυτών, που θα φέρουν στην κουζίνα σας μια νέα πνοή, μαζί με του κόσμου τις γεύσεις και τις μυρωδιές! Αν αγαπάτε την καλή κουζίνα, αλλά κι αν ακόμα δεν έχετε ποτέ μαγειρέψει, η καλή νοικοκυρά θα σας βοηθήσει να γευθείτε ξεχασμένες, αλλά θαυμαστές γεύσεις. Να φτιάξετε πιάτα για τα οποία θα είστε υπερήφανοι.

Elaias Topos

Το Εξαιρετικό Παρθένο ελαιόλαδο και οι Ελιές Καλαμάτας Elaias Topos προέρχονται από την περιοχή της Καλαμάτας και είναι προϊόντα 100% ανώτερης ποιότητας.

Λαντίδης

Το Kτήμα Λαντίδη είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε το 1993 από τον Πανίκο Λαντίδη με έμφαση στην ανάδειξη του ποιοτικού Ελληνικού κρασιού. Το έδαφος και το κλίμα της Νεμέας ήταν αυτό που ώθησε τον Πανίκο Λαντίδη να καλλιεργήσει στα εδάφη της ευγενείς ποικιλίες αμπέλου όπως Αγιωργίτικο, CabernetSauvignon, Merlot, Chardonnay, Μοσχοφίλερο, Ασύρτικο και Μαλαγουζιά.

Corn’n Roll

Η εταιρεία Corn ‘n Roll δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του 3ου Κύκλου Νεανικής επιχειρηματικότητας του Υπουργείου Ανάπτυξης, μετά από την αξιολόγηση και κατάταξη του επιχειρηματικού σχεδίου της στην πρώτη θέση των υποβληθέντων σχεδίων στο Νομό Αττικής.

Μελίρα

Η MELIRA είναι μια ελληνική εταιρεία με παράδοση 3 γενεών και ιστορία στη μελισσοκομία από το 1935. Με αφετηρία την καταπράσινη βόρεια Εύβοια και αξιοποιώντας την τεχνογνωσία της οικογενειακής παράδοσης, δημιουργούμε εκλεκτά μονοποικιλιακά μέλια αλλά και μια σειρά άλλων προϊόντων που βάση τους έχουν το αγνό ελληνικό μέλι.

Μπουτάρης

Η εταιρεία Μπουτάρη Οινοποιητική ιδρύθηκε το 1879 από τον Ιωάννη Μπουτάρη και σήμερα διοικείται από τον εγγονό του Κωνσταντίνο Μπουτάρη. Η εταιρεία σφράγισε το ξεκίνημα της με ένα ιδιαίτερα καινοτόμο εγχείρημα, την δημιουργία της «ΝΑΟΥΣΣΑΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗ», του πρώτου ερυθρό εμφιαλωμένο κρασιού που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα.

SOAP LAB

Είμαι χημικός με σπουδές στην Ελλάδα (ΑΠΘ) και στην Αγγλία (University of Surrey/Saint Luke’s Hospital). Εργάστηκα ως βιοχημικός στην Αθήνα, στο προσωπικό μου Μικροβιολογικό και Βιοχημικό εργαστήριο τα τελευταία τριάντα χρόνια. Ξεκίνησα να φτιάχνω χειροποίητο φυσικό σαπούνι πριν μερικά χρόνια, σαν ανάγκη για να ξεφύγω από την ρουτίνα του βιοχημικού εργαστηρίου.

Πήγασος Βιολογικές Υπερτροφές

Σκοπός της Εταιρείας είναι η καλλιέργεια σε ιδιόκτητες εκτάσεις φαρμακευτικών φυτών, όπως τρούφας, γκότζι, ιπποφαούς, αρώνιας, αλόης, καθώς και αρωματικών βοτάνων όπως μελισσόχορτου, βασιλικού, λεβάντας, ρίγανης, χαμομηλιού κ.α. με βιολογικό τρόπο και σε συνδυασμό με την «ασπίδα» των Ενεργών Μικροοργανισμών, καθώς και άλλων βιολογικών μέσων.

Ελεώνες Σακελλαρόπουλου «Αρμονία»

Στους πρόποδες του Ταϋγετου και Πάρνωνα, κοντά στη Σπάρτη Λακωνίας βρίσκονται οι ελαιώνες Σακελλαρόπουλου «ΑΡΜΟΝΙΑ», όπου καλλιεργούνται ελιές ποικιλιών «Κορωνέϊκης» και «Καλαμών», με πλήρως βιολογικό τρόπο, πιστοποιημένες από τον οργανισμό ελέγχου και πιστοποίησης ΒΙΟ-ΕΛΛΑΣ.