Η Εταιρεία

Σας παρουσιάζουμε τη προσπάθεια μας στο τομέα των τροφίμων και ποτών την «Καλλίτροφον, Τέχνη Γεύσεων» που φιλοδοξούμε να αποτελέσει σημείο αναφοράς στο χώρο. Η Καλλίτροφον πρόεκυψε μέσα από την διαρκή μας αναζήτηση τροφίμων από την Ελληνική γη όχι μόνο με άριστη γεύση, αλλά και με υψηλή θρεπτική αξία.

Έτσι, η Καλλίτροφον ανταποκρίνεται άριστα στα πρότυπα και ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας για υγιεινή διατροφή μέσα από την κατανάλωση εκλεκτών πιστοποιημένων τροφίμων και ποτών από Έλληνες παραγωγούς. Η επιδίωξή μας είναι να προωθήσουμε εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα που δε διατίθενται μαζικά σε μεγάλα καταστήματα, φέρνοντας έτσι κοντά τον Έλληνα παραγωγό στην Ελληνική οικογένεια.

Τα προϊόντα που ήδη έχουμε και προσεχώς θα εντάξουμε στην ομπρέλα της Καλλίτροφον είναι μεταξύ άλλων: ελαιόλαδο, ελιές, μέλι, φυσικά αφεψήματα, αλόη (και προϊόντα αυτής), κρασί, ξηροί καρποί, αποξηραμένα φρούτα, λικέρ από βότανα, φυσικά καλλυντικά, κ.ά.

Σε πρώτη φάση, οι υπηρεσίες μας θα καλύπτουν την Αττική καθώς οι παραγόμενες ποσότητες είναι περιορισμένες. Η προώθηση και διάθεση των προϊόντων γίνεται τόσο από το φυσικό μας κατάστημα στο εμπορικό κέντρο στην συμβολή Αγίου Ιωάννου 18-20 και Κοντοπούλου 2 στην Αγία Παρασκευή όπου εγώ και οι συνεργάτες μου σας περιμένουμε να σας ξεναγήσουμε στη Τέχνη Γεύσεων της Καλλίτροφον.

Τέλος, δίνοντας έμφαση στη ποιότητα θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η συσκευασία και παραγωγή όλων των προϊόντων της «Καλλίτροφον, Τέχνη Γεύσεων» είναι πιστοποιημένη με βάση τα ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα (ISO, HACCP, κτλ).